Участь у черговому З’їзд Асоціації юридичних клінік України — Кропивницький інститут державного та муніципального управління

Участь у черговому З’їзд Асоціації юридичних клінік України

0

30-го листопада 2018 р. юридична клініка Кропивницького інституту державного та муніципального управління на чолі з керівником Гордуз О.А. прийняла участь у черговому З’їзді Асоціації юридичних клінік України, який відбувся на юридичному факультеті ТНЕУ.

buy footwearNike Off-White

На З’їзд виносилася низка надважливих для подальшого розвитку Асоціації юридичних клінік України та юрклінічного руху в цілому питань. Так, при розгляді заяв про прийняття в члени Асоціації юридичних клінік України, учасники проголосували за включення до складу організації трьох юридичних клінік таких університетів, як: Український католицький університет, Національний університет водного господарства та природокористування та Волинський інститут імені В’ячеслава Липинського Міжрегіональної академії управління персоналом.

Ключовою подією зустрічі стало обрання членів Правління та переобрання Голови Асоціації юридичних клінік України. Після бурхливого обговорення Головою обрано Галая Андрія. Андрій Олександрович зазначив “Спільнота юридичних клінік вчергове показала здатність самоорганізації і самооздоровлення. Надзвичайно приємно бачити готовність молоді брати відповідальність за спільну справу.” 

0

0

0