Участь у конференції — Кропивницький інститут державного та муніципального управління
Підвищення кваліфікації за спеціальністю 281 Публічне управління та адміністрування
Корисна інформація для вступника
Почни свій шлях до успіху разом з нами!
Пільги в оплаті за навчання
Можливість помісячної оплати за навчання

Участь у конференції

Участь завідувача кафедри загальної підготовки та соціальної роботи Чорноус О. В. у роботі ІІІ Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції «Публічне управління та адміністрування: конкурентні виклики сучасності»

15 травня 2020 року у Національному університеті Львівська політехніка в Інституті адміністрування та післядипломної освіти відбулася ІІІ Всеукраїнська науково-практична інтернет-конференція «Публічне управління та адміністрування: конкурентні виклики сучасності».

Sportswear DesignNike Air Max 270

Її метою був обмін досвідом між науковцями й практиками у сфері публічного управління та адміністрування, покращення освітнього процесу в закладах вищої освіти за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування», розширення тематики міждисциплінарних досліджень, підвищення якості виконання наукових розробок, координація наукової співпраці між науковими інституціями та бізнес-середовищем.

Із доповіддю «Вплив сучасного інформаційного простору на комунікації органів публічної влади» під час секційного засідання виступила завідувач кафедри загальної підготовки та соціальної роботи Оксана Чорноус. Дослідниця зосередила увагу наукової спільноти на впливі загальних тенденцій сучасного інформаційного простору (динамічність, домінування емоцій і вражень тощо) на комунікацію органів публічної влади з громадськістю та медіа.