«Булінг серед школярів – нове «Колесо Сансари» — Кропивницький інститут державного та муніципального управління

«Булінг серед школярів – нове «Колесо Сансари»

0

   10 грудня 2018 року ПВНЗ «Кропивницький інститут державного та муніципального управління» традиційно долучився до проведення публічних лекцій приурочених Всеукраїнському тижневі права у школах м. Кропивницького та області.
   Юридичною клінікою інституту було підготовлено лекцію на тему «Булінг серед школярів – нове «Колесо Сансари». Юридична відповідальність» та презентацію до неї. Основною метою цих заходів є правове виховання дітей, адже від того, як сьогодні ми виховуємо та переймаємося їх проблемами, залежить як ми житимемо завтра, бо, як кажуть, виховати – це не тільки вигодувати, але й посіяти правильні речі в серцях та головах дітей.

best Running shoes brandAir Jordan 1 High OG "University Blue" 2021 Release Info - Pochta

   Керівництво та викладачі інституту відвідали Компаніївський заклад «Компаніївська НВО», НВО "Новомиргородська загальноосвітня школа I-III ступенів №3 - ДНЗ", Комунальний заклад «НВО №32» Спеціалізована ЗОШ І-ІІІ ступенів, позашкільний центр «Школа мистецтв» Кіровоградської міської ради, Комунальний заклад «НВО «Загальноосвітня школа І – ІІІ ступенів №31 з гімназійними класами, центр дитячої та юнацької творчості «Сузір’я» Кіровоградської міської ради, ЗОШ І-ІІІ ступенів №7 ім. О.С. Пушкіна Кіровоградської міської ради, ЗОШ І-ІІІ ступенів №4 Кіровоградської міської ради.
   Під час лекцій учні отримали багато інформації з питань законодавства, правової культури, правового захисту та набули певного досвіду застосування цих знань для попередження булінгу серед школярів та їх захисту у разі його проявів.

  Переглянути презентацію лекції можна за посиланням: «Булінг серед школярів – нове «Колесо Сансари»

0

0

0

0